Urnen Geert Kunen

Over mij

WELKOM,

Graag wil ik me aan u voorstellen: Ik ben Jet Couwenberg, geboren in 1973 en woonachtig in het Brabantse dorpje Hapert. Mijn vooropleiding is Verpleegkundige. Sinds 2014 ben ik mijn beroep gaan combineren met mijn passie glasverwerking met daarbij de specialisatie  het verwerken van crematie-as in glas. Mijn doel is om samen met nabestaanden een uniek en op maat gemaakt sieraad, urn of 2D/3D lasergravure in kristalglas te creëren naar wens.

Neem gerust een kijkje op deze website. Mocht u geïnteresseerd zijn dan wil ik u graag uitnodigen om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom waar u de gehele collectie kan zien. U kan hiervoor met mij een afspraak maken middels app, sms/telefoon op 06 18386850 of stuur een email naar info@dierbaarasinglas.nl

Ook zijn veel artikelen online bestelbaar op Urnen met naam en symbool via Bol.com. Ook via deze weg kan ik u uitgebreid begeleiden als u informatie wenst. Vraag het me gerust, ik sta u graag ter woord en u bent van harte welkom.

Crematie as in glas.nl is een onderdeel van Dierbaar as in glas.nl

Met vriendelijke groeten, Jet

Voeg je koptekst hier toe

crematie-as-ring-qulori-glinstering-purple-paars-crematieasinglas.nl-assieraad-herinneringssieraad